Gå direkt till innehåll
Surfboard Payments pratar om betalningar på TechBBQ

Nyhet -

Surfboard Payments pratar om betalningar på TechBBQ

I veckan deltar Surfboard Payments på eventet TechBBQ i Köpenhamn, Danmark. På plats finns över 2500 startups, scaleups och större företag representerade, över 90 journalister och 300 investerare. Det är alltså ett välbesökt event Surfboard deltar på.

Utöver sitt deltagande kommer Surfboard Payments grundare och VD, Christopher Lindfeldt, även hålla en dragning tillsammans med Google Cloud om den nya generationens kortbetalningar via Tap to Phone (TTP). Genom att bygga en app på TTP-teknologin kan handlare ta betalt från sina kunders kontaktlösa kort direkt via sin Android-telefon, istället för att behöva köpa in en dyr kortterminal. Föreläsningen startar 14:00, i morgon torsdag, i Google Clouds bås, och fortsätter sedan i Breakout Room 1 inne på TechBBQ.

Om ni besöker TechBBQ under onsdagen eller torsdagen är denna föreläsning ett måste.

Läs mer om eventet här: https://event.surfpayapp.com/techbbq

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Christopher Lindfeldt

Christopher Lindfeldt

Presskontakt Grundare & VD

Ta betalt via alla typer av mobila enheter

Surfboard Payments är ett svenskt mjukvaruföretag med huvudkontor i Stockholm, Sverige, och verkar som ett licensierat betalinstitut under Finansinspektionen. Företaget har utvecklat en agnostisk plattform för kortbetalningar som inkluderar SoftPOS och API-baserade betalningsterminaler. Lösningen är PCI-godkänd under både DSS och PIN, vilket möjliggör agil innovativ utveckling, färre beroenden och kontroll över IP. Lösningen erbjuds till partners som delar vår vision att förändra butiksupplevelsen med bättre värde för handlaren och konsumenten.

Surfboard Payments
Torsgatan 30
11321 Stockholm
Sweden