Gå direkt till innehåll
Nu lanseras Surfpay One, en ny betalterminal för småföretag
Nu lanseras Surfpay One, en ny betalterminal för småföretag

Nyhet -

Nu lanseras Surfpay One, en ny betalterminal för småföretag

Stockholm, Sverige – Surfboard Payments, en ledande leverantör av betallösningar för småföretag, lanserar idag Surfpay One, en ny betalterminal som är enkel att använda och prisvärd. Surfpay One är en bärbar betalterminal som är kompatibel med alla vanliga betalkort och kortterminaler.

Surfboard Payments bygger nu vidare på det lyckosamma SoftPOS-konceptet Surfpay, som gör om handlares Android-telefoner till kortterminaler för kontaktlösa försäljningar, genom att lansera en fysisk betalterminal under samma märke och utseende.

Surfpay One är utformad för att vara enkel att använda. Den har en stor touchscreen med ett intuitiva gränssnitt. Terminalen är också mycket kompakt, vilket gör den enkel att placera på disken eller i fickan.

”Vi är glada att lansera Surfpay One, marknadens mest prisvärda betalterminal hittills”, säger Christopher Lindfeldt, VD för Surfboard Payments. ”Vi vill göra det enkelt och prisvärt för småföretag att acceptera betalningar, och Surfpay One gör det precis det.”

Med Surfpay One får alla Surfpay-handlare möjlighet att ta emot kortbetalningar på en dedikerad betalterminal, men med möjlighet att expandera sina betalpunkter under hektiska perioder genom att kunna använda Surfpay-appen som komplement.

Surfpay One är en kraftfull betalterminal med premiumfunktioner som en högupplöst skärm och lång batteritid som kan stödja olika användningsområden:

  • Handlare som behöver kunna ta betalt med kort på ett smidigt sätt, med en dedikerad betalterminal
  • Butiker som vill sänka kostnaden i jämförelse med sin nuvarande betallösning
  • Handlare som vill minska köer i butiken och ta betalt på ett mer mobilt sätt
  • Arrangörer av event som vill ta betalt på olika ställen utan att behöva koppla ihop betalterminaler med blåtand och annat
  • Handlare som idag har icke-kassakopplade terminaler och vill byta ut sin nuvarande kortläsare

Surfpay One kostar 0kr, och transaktionspriset ligger på 1,29%. Terminalen kan enkelt beställas på one.surfpayapp.com och skickas till dig redan nästa dag. Som komplement till Surfpay One får alla handlare även tillgång till Surfpay-appen till Android-telefoner.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Christopher Lindfeldt

Christopher Lindfeldt

Presskontakt Grundare & VD

Ta betalt via alla typer av mobila enheter

Surfboard Payments är ett svenskt mjukvaruföretag med huvudkontor i Stockholm, Sverige, och verkar som ett licensierat betalinstitut under Finansinspektionen. Företaget har utvecklat en agnostisk plattform för kortbetalningar som inkluderar SoftPOS och API-baserade betalningsterminaler. Lösningen är PCI-godkänd under både DSS och PIN, vilket möjliggör agil innovativ utveckling, färre beroenden och kontroll över IP. Lösningen erbjuds till partners som delar vår vision att förändra butiksupplevelsen med bättre värde för handlaren och konsumenten.

Surfboard Payments
Torsgatan 30
11321 Stockholm
Sweden